Суддя “МастерШеф ” Ектор Хіменес-Браво розчулив Мережу дитячою фотографією: “Який гарненький “

Улюбленець українців колумбійський кулінар Ектор Хіменес-Браво зворушив фанів своїм дитячим фото.

Колумбійський кулінар, суддя “Майстер шеф”, ресторатор і просто красень Ектор Хіменес-Браво став справжнім улюбленцем українців. Чоловік завоював любов мільйонів своїм іскрометним почуттям гумору, добрим серцем і яскравою зовнішністю. Зараз за колумбійським кулінаром спостерігає більше 1 мільйона підписників в Інстаграм. Там він ділиться зі своїми шанувальниками свіжими знімками і роздумами.

Так, нещодавно Ектор опублікувавши архівне дитячої фото і розповів, що ще з дитинства обожнював готувати. На дитячому фото кулінара неможливо впізнати. На знімку йому не більше 7 років. Хлопчик позує в білих шортах і футболці і широко посміхається.

Ектор Хіменес-Браво показав, як виглядав в дитинстві
Ектор Хіменес-Браво показав, як виглядав в дитинстві

“Кажуть, що все з дитинства. Наші смаки, уподобання, майбутня професія, характер і навіть різні складності. Я обожнював готувати, коли був маленький, любив і просто спостерігати за мамою і бабусею на кухні “, – написав до фотографії Ектор.

Користувачі Мережі були зворушені дитячої фотографією свого улюбленця. Багато відзначили, що Ектор був дуже гарненьким в дитинстві. “Ектор що в дитинстві, що зараз красавчик”, “Ой, такий гарненький”, “Красунчик”, “Ви були дуже чарівним пацаном”, “Такий милий”, “Чи могли Ви тоді подумати що станете одним з кращих кухарів світу ?! “,” Какая прелесть “, – пишуть коментатори.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.