Дружина Комарова Олександра Кучеренко і актриса Ольга Сумська поговорили про жіноче: виглядають як однолітки

Дружина українського мандрівника і заслуженого журналіста України Дмитра Комарова Олександра Кучеренко продовжує брати інтерв'ю у цікавих людей.

Напередодні під приціл камер її знімальної групи потрапила актриса театру і кіно, вічно молода Ольга Сумська. Телеведуча взяла у неї інтерв’ю, задавши тридцять три питання в рамках шоу “33за3 “, яке показують по телеканалу ICTV.

Ольга Сумська та Олександра Кучеренко зробили спільну Селфі в центрі Києва

Відзначимо, Олександрі Кучеренко зараз 23 роки, а ось Ользі Сумській – 54. І якщо поглянути на фото, з упевненістю можна сказати – Ольга виглядає також молодо, як і Олександра.

Секрет її молодості відгадати не може ніхто досі. Сама заслужена артистка запевняє – жодних пластичних операцій не робила. Її молодість – це щастя, природна краса без макіяжу, позитивні емоції, заняття улюбленою справою, правильне харчування і регулярний спорт.

Олександра Кучеренко та Ольга Сумська
Олександра Кучеренко та Ольга Сумська

Відзначимо, що за свої двадцять три роки Олександра Кучеренко встигла стати “Міс Україна 2016 ” і взяти участь в проекті “Танці з зірками “. Олександра вийшла заміж за українського журналіста, який старший за неї майже на 14 років – ведучого програми “Світ навиворіт ” Дмитра Комарова.

У шлюбі пара вже майже два роки, і поки є прикладом для багатьох пар. Обидва запевняють – така різниця у віці не заважає жити і любити один одного. Чи не заважає будувати особисте щастя навіть той факт, що Дмитро Комаров досить часто знаходиться у відрядженнях на зйомках.

Схожі статті

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.