Як виглядала Віра Галушка в молодості до того як стала Вірою Брежнєвою (Фото)

Після того як Віра пов'язала свою долю з Костянтином Меладзе, у неї почалася біла смуга в житті. Вона щаслива своєю роботою і кар'єрою.

По-різному складається доля талановитих і красивих актрис. У деяких на піку кар’єри починається спад і їм не вдається втриматися на вершині шоу-бізнесу. Інші тривалий час показують відмінні результати у творчості та подобаються глядачам і своїм шанувальникам.

У дитячі та юнацькі роки багатьом довелося не солодко, перш ніж вони знайшли своє покликання і стали багатими.

Віра Брежнєва (Галушка) з цієї категорії. У школі її вважали “гидким каченям”, бо вона одягалася бідно і не стильно. Віра була завжди під критикою своїх подружок. І це дуже гнітило дівчинку.

в
Віра Брежнєва (Галушка)

Для того, щоб вступити до вищого навчального закладу (ВНЗ) на юриста, необхідні були гроші. У сім’ї таких грошей не було: батько працював інженером, мати медсестрою. Поетом Вірі доводилося підробляти. Влітку вона наймалася полоти грядки на городі, а також няньчила чужих дітей в більш забезпечених сім’ях. Поступово до ВНЗ, вона після першого курсу кинула його. Швидше за все через матеріальної складової.

в
Віра Брежнєва до і після пластики

Доля до неї була прихильна та у 2002 році коли всіх охочих в залі запрошували заспівати разом з групою пісню “Спроба № 5”. Віра ризикнула і була помічена і прийнята в групу “ВІА Гра” замість Альони Вінницької. Так почалася блискуча кар’єра Віри Галушки. Хоча у 2007 році Віра Брежнєва розлучилася з групою.

Після того як Віра пов’язала свою долю з Костянтином Меладзе, у неї почалася біла смуга в житті. Вона щаслива своєю роботою і кар’єрою.

Зараз це вже забезпечена людина, яка змогла навіть купити своїм батькам квартиру в Борисполі.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.