Світлана Тарабарова розповіла про свої побоювання з приводу дитини: ніколи не використовує це при купанні

Світлана зробила висновок, що найкраще купати дитину на руках батьків. Він насолоджується свободою руху в воді.

Як правильно купати дітей і при цьому, щоб нічого не пошкодити дитині? Напевно багато молодих мам ставлять собі це питання. Можна запитати у своєї мами або подивитися інформацію в інтернеті.

Світлана Тарабарова поцікавилася як купати свою дитину в інтернеті. Інформація є – потрібен звичайний надувний круг. Деякий час співачка купала дочку використовую коло. Вона розмістила цю інформацію у себе на сторінці в Інстаграм.

І відразу ж отримала відповіді. Шанувальники були стурбовані як вона це робить. Небайдужі мами порадили Світлані більше так не купати свою дочку. Вона їм вдячна. І знову співачка звернулася за інформацією в інтернет і почала більш ґрунтовно перевіряти як правильно купати дитину за допомогою кола.

Перший раз її інформація, виявляється була поверхнева. Світлана написала про своє відкриття знову в соцмережі, для того, щоб всі мами знали як правильно купати своїх малолітніх дітей.

Її висновок: коло на шию дитини при купанні категорично не можна одягати. Річ у тому, що шийні хребці в дитячому віці у дитини дуже вразливі. Виходить тіло дитини вільно висить у воді, а коло міцно утримує голову. І якщо ви зробите або дитина який необережний рух, то можна пошкодити хребці шиї.

Адже дитина коли купається, радіє і гратися і може просто крутонути та отримати травму хребця. Оптимальний варіант плавання у воді дитини – це горизонтальний. А при застосуванні кола голова знаходиться під кутом в 30-40 градусів по відношенню до тіла дитини. Це небезпечно. Хребет може розтягуватися – це створює ризик травми.

Світлана зробила висновок, що найкраще купати дитину на руках батьків. Він насолоджується свободою руху в воді. Відповіді в соцмережах за цю інформацію були різні. Одні мами писали, що їх дитина прекрасно себе почував і вони його купали понад рік із застосуванням кола.

Інші дякували за рада, сказали, що відмовилися від покупки кола для купання дитини. Треті радять спеціальні ванночки використовувати для купання малюка. Всі сходяться на думці, що Світлана розмістила в соцмережі корисну для мам інформацію.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.