Скільки коштує весільна сукня Ірини Федишин? Представник бренду розкрила всі карти

Як сказала Ірина Федишин: "Кожна дівчина в душі принцеса. Жіноча природа потребує ніжності, легкості, романтики. "

Як бути красивою і завжди чарувати навколишніх? Це питання напевно задають собі багато дівчат. Однак представників шоу-бізнесу це цікавить ще більше. Адже їм необхідно бути завжди в тренді та найголовніше до них прикута увага не лише шанувальників, глядачів на концертах, але й ЗМІ.

Привернути увагу можна різними способами. Деякі відвідують елітні спортзали, щоб поліпшити свою фігуру. Інші одночасно з фізичними вправами дотримуються екзотичних дієт. Треті намагаються підібрати собі вбрання, які відповідають сучасній моді. Вони звертаються до провідних дизайнерів і намагаються одягатися тільки у знаменитих модельєрів.

Візажисти доповнюють образ зірок шоу-бізнесу.
З’являтися в нових стильних нарядах дає можливість представникам шоу-бізнесу періодично нагадувати про себе, і підігрівати інтерес до своєї особи.

Як сказала Ірина Федишин: “Кожна дівчина в душі принцеса. Жіноча природа потребує ніжності, легкості, романтики.” Далі вона ставить питання представникам прекрасної половини людства: “Дівчата, а як часто ви одягаєте вечірні сукні?”

Річ у тому, що сама Ірина Федишин недавно розмістила на своїй сторінці в Інстаграм зачаровує відео, де вона в білому вечірній сукні. Воно їй дуже йде і відразу Ірина перетворилася на королеву.

Цікаво скільки коштує таке плаття? Секрет розкрила представник бренду. Виявляється сама сукня, варто – 14100 гривень, а кейп – 6600 грн. Це звичайно чималі гроші. Однак Ірина Федишин напевно може собі це дозволити. На красі не економлять!

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.