Світлана Лобода показала сімейну ідилію з дітьми: впоралася з вихованням доньок без чоловіка

Світлана Лободу опублікувала зворушливе відео з дочками в своєму Інстаграм-блозі.

Відома співачка Світлана Лобода реалізувалася не лише як артистка, але ще і як турботлива мама двох чудових дівчаток. Зірка виховує 9-річну Евангеліну від першого шлюбу і 2-річну Тильду, батьком якої публіка вважає соліста німецької рок-групи Rammstein Тилля Ліндеманна. Єву співачка народила, будучи в цивільному шлюбі з хореографом Андрієм Царем. Після декількох років спільного життя подружжя розійшлося і Світлана сама виховує доньок.

З
Світлана Лобода з дочками

Світлана Лобода не розповідає про своє особисте життя і дуже рідко показує своїх дочок на фото і відео. Однак цього разу вона вирішила порадувати своїх шанувальників і показала дуже зворушливе відео. На відео знаменитість відобразила свою старшу дочку Евангеліну, яка тримала в руках торт. Дівчинка приготувала ласощі сама спеціально для мами. У кадр також потрапила і маленька Тільда, яка хотіла поторкати тортик руками.

З
Скріншот Інстаграм-сторіз Лободи

“Дивись який тортик нам Єва приготувала. Боже, як приємно, зворушливо дуже “, – говорить в відео Світлана.

“Ти мені просто стільки подарунків привезла, я теж хочу тебе порадувати”, – відповіла Евангелина мамі.

Нагадаємо, Світлана Лобода довгий час не показувала свою молодшу дочку на публіку. Тільки, коли дівчинці виповнилося 2 роки, артистка вперше опублікувала знімок, де можна було розгледіти обличчя малятка.

Світлана Лобода вперше показала обличчя молодшої дочки
Світлана Лобода вперше показала обличчя молодшої дочки

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.