“Померти, але схуднути”: телеведуча Марічка Падалко поділилася секретом своєї стрункості і порадила книгу

Телеведуча, яка веде новини на телеканалі 1 + 1, Марічка Падалко, побувала на презентації книги своєї подруги Ксенії Литвинової.

“Померти, але схуднути ” – якщо у Вас є такий запит в життя, то мій подарунок Вас не зацікавить. Бо нова книга тренера Ксенії Литвинової @litvinovafit_official зовсім про інше. Це – тверезий підхід до своєї фігури, а ще найголовніше – здоров’я “,

– так Марічка Падалко заінтригувала аудиторію, і привернула прочитати нову книгу своєї подруги.

Марічка поділилася, що ще кілька років тому вона не знала як правильно привести себе в форму – у неї були проблеми із зайвою вагою, і старання не давали результатів. Все змінив один ранковий ефір програми “Сніданок з 1 + 1 “.

“Одного разу вранці, коли Ксюша прийшла в ефір до колег на @snidanok, я їй в черговий раз як досвідченому тренеру поскаржилася, що » не худну “. І вона за одну коротку бесіду радикально змінила моє усвідомлення і сприйняття: ” Взагалі -то, Марічка, після 40 років не набирати вагу – це мега-победа !!! З цього і виходь! “. Моя фітнес-життя з тих пір стало набагато приємніше, а ставлення до себе – більш доброзичливим “, – розповідає ведуча про книгу.

Марічка Падалко запевнила – нова книга її подружки Ксенії Литвинової ідеально підійде як для 20-річних дівчат, так і для 60-річних жінок

Марічка Падалко розповіла – книгу вона прочитала з величезним інтересом за вихідні.

Нагадаємо, телеведуча Марічка Падалко прийшла на канал 1 + 1 більше п’ятнадцяти років тому. Вона вела і ранкове шоу, і проекти для дітей. Однак зараз вона “осіла ” на новинний рубриці, і щовечора розповідає українцям про поточні події дня.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.