Як виглядає чоловік і діти Олени Кравець? Зірка “Квартал 95 ” опублікувала рідкісне сімейне фото

Олена Кравець вперше за довгий час показала чоловіка і дітей на фото.

Зірка “кварталу 95” Олена Кравець ще зі студентства брала участь в КВН, завдяки чому і стала чи не найвідомішою жінкою-гумористка в Україні. На рахунку Олени пародії на найвідоміших жінок-політиків і артисток українського шоу-бізнесу.

Олена Кравець – не тільки успішна актриса, але і любляча дружина і турботлива мати трьох дітей. Зі своїм чоловіком Сергієм зірка виховує 17-річну дочку Машу і чотирирічних двійнят Ваню і Катю.

їв
Олена Кравець з чоловіком і дітьми

Олена дуже рідко ділиться сімейними фотографіями, проте недавно знаменитість показала рідкісне фото свого чоловіка з маленьким сином. Вони позували на тлі річки Дніпро.

“Мої мужички”, – написала під знімком Олена.

Користувачі Мережі відразу ж почали коментувати фото і відзначили, що маленький Ваня дуже схожий на свою маму.

“Маленький схожий на маму”, “Син копія Олени і чоловік красень”, “Копія мами Олени”, “Щастя сім’ї !!!! синочок мамина копія”, “Гарний, на маму схожий”, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, Олена Кравець вийшла заміж за Сергія в 2002 році, задовго до своєї популярності. В одному зі своїх інтерв’ю Олена розповіла, що одружитися і влаштувати банкет вони вирішили після того, як дізналися про її вагітність, поки животик ще був не так помітний.

Весілля Олени Кравець
Весілля Олени Кравець

До весілля майбутнє подружжя зустрічалися кілька років. Уже через півроку після одруження з’явилася на світ дівчинка Маша, яка виросла дуже схожою на свою маму.

Олена Кравець з чоловіком і старшою дочкою
Олена Кравець з чоловіком і старшою дочкою

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.