Роки пішли їй тільки на користь: як зараз виглядає перша “Міс Всесвіт” (ФОТО)

Перший конкурс "Міс Всесвіт" відбувся у далекому 1952 році. Тоді корону отримала 17-річна представниця Фінляндії Армі Куусела. Дізнайтеся, як виглядає перша титулована красуня світу сьогодні.

Перший міжнародний конкурс краси пройшов у США 68 років тому. За титул першої у світі коронованої красуні змагалися дівчата з 30 різних країн. Тоді переможну тіару отримала представниця Фінляндії Армі Куусела.

З плином часу стандарти краси значно змінилися. Але посперечатися про те, що перша “Міс Всесвіт” могла б і сьогодні скласти хорошу конкуренцію на подібних конкурсах складно.

Участницы конкурса "Мисс Вселенная" в 1952 году
Учасниці конкурсу “Міс Всесвіт” в 1952 році

Після конкурсу перша “офіційна” красуня світу пов’язала своє життя з глянцем і спалахами камер. Незабаром після перемоги вона зіграла саму себе у фільмі фінського режисера “Найкрасивіша дівчина у світі”.

Участницы первого конкурса "Мисс Вселенная"; Арми Куусела первая слева
Учасниці першого конкурсу “Міс Всесвіт”; Армі Куусела перша зліва

У 18 років Армі вийшла заміж за філіппінського підприємця і переїхала жити на батьківщину чоловіка в столицю країни Манілу. У сім’ї народилося п’ятеро дітей. Перша “Міс Всесвіт” продовжувала зніматися в кіно, брала участь у мюзиклах і співала.

Через кілька років після смерті першого чоловіка в 1975 році, жінка вийшла заміж вдруге. Її обранцем став американський дипломат, з яким вона встигла пожити у різних куточках світу: Барселона, Туреччина, і, нарешті, Каліфорнія.

У серпні 2020 року Армі Куусела відзначатиме свій 86 день народження. Вона, як і раніше, виглядає елегантно, красиво і неймовірно жіночно, незважаючи на вік.

Арми Куусела, фото 2019 года
Армі Куусела, фото 2019 року

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.