37-річна Оля Полякова показала свою п’яту точку у всій красі: “хороший ” приклад для дочок

Українська співачка Оля Полякова в черговий раз показала свої "гідності " на всю країну.

Оля Полякова – одна з найяскравіших та найепатажніших зірок українського шоу-бізнесу. Співачка любить дивувати шанувальників захоплюючими сценічними шоу і яскравими вбраннями. Крім того, артистка регулярно демонструє свою підтягнуту фігуру, публікуючи сміливі знімки в своєму Інстаграм-блозі.

Як стало відомо, днями співачка Оля Полякова вирушила зі старшою дочкою на відпочинок. Звичайно ж, як активний користувач соціальних мереж, Полякова вже опублікувала кілька фотографій в купальнику. Судячи з фото, артистка перед тим, як поїхати у відпустку добре попрацювала в спортзалі, адже важко не помітити кубики на її пресі.

Скріншот Інстаграм-сторіз Полякової
Оля Полякова продемонструвала свій залізний прес

А нещодавно співачка вирішила показати публіці свої переваги крупним планом. Полякова опублікувала в своїх Інстаграм-сторіз коротке відео, яке вона зробила лежачи на шезлонгу в купальнику. На відео співачка спочатку направляє камеру на свою п’яту точку, а потім на бюст.

Оля Полякова показала свої переваги
Оля Полякова показала свої переваги

Нагадаємо, що Оля Полякова – мама двох доньок: 9-річної Аліси і 16-річної Маші. І якщо Аліса ще маленька для того, щоб копіювати поведінку мами, то Маша із задоволенням демонструє своє тіло на публіку за прикладом матері. Так, якщо подивитися Інстаграм-блог Марії, можна знайти десятки знімків де дівчина позує в купальнику в найрізноманітніших позах.

Маша Полякова

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.