Ольга Фреймут показала чоловіка, який виявився дуже на неї схожим: все, що відомо про Володимира Локотко

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут порадувала шанувальників чуттєвими фото з коханим чоловіком Володимиром Локотко.

Ні для кого не секрет, що Ольга є знавцем етикету і любить вчити цьому інших. Втім, навіть вона іноді зраджує своїм правилам і демонструє почуття на очах у всіх. Так, в Інстаграмі Фреймут опублікувала результати романтичної фотосесії з чоловіком.

Володимир Локотко і Ольга Фреймут
Володимир Локотко і Ольга Фреймут

У кадрі Ольга позує в ажурній бежевій сукні, а Володимир у синій сорочці в дрібну клітку і сірих брюках, вони обидва посміхаються і міцно обіймають один одного.

“Найзатишніше місце в світі”, — підписала публікацію теледіва.

Коментарі не змусили на себе довго чекати:

  • “Вам говорили, що ви схожі?”;
  • “Коли дивишся на Володимира, мимоволі посміхаєшся і тобі здається, він найщиріша і найдобріша людина в світі. Оля виглядає як хитра хижа кішечка. Добра вам і взаєморозуміння”;
  • “Не виставляйте щастя напоказ, воно ж любить тишу!”;
  • “Неймовірна пара. Любов — як подарунок долі…”;
  • “Ви прекрасні”.

Весілля Фреймут і Локотко зіграли травнем 2017-го, а відносини між ними зав’язалися двома роками раніше. Примітно, що зірка взяла прізвище чоловіка, тому формально вона вже не Фреймут. Пара виховує двох дітей — сина Валерія і дочка Євдокію. Також від минулих відносин у телеведучої є старша дочка Злата.

Сім'я Ольги Фреймут і Володимира Локотко
Сім’я Ольги Фреймут і Володимира Локотко
Ольга Фреймут з молодшими дітьми Євдокією і Валерієм
Ольга Фреймут з молодшими дітьми Євдокією і Валерієм

Володимир обіймає посаду генерального директора “Нового каналу”, де Ольга довгий час працювала. Локотко вдалося утримати канал в п’ятірці найпопулярніших в Україні, навіть незважаючи на фінансові проблеми і загальний занепад сфери, тому його без перебільшення можна назвати одним з найвпливовіших людей на сучасному українському телебаченні.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.