Тоня Матвієнко показала себе в дитинстві і порівняла з нинішньої дочкою Ніною: схожі?

Відома українська співачка Антоніна Матвієнко виховує двох дочок - старшу Уляну і молодшу дівчинку Ніну.

Вперше Тоня завагітніла в 16 років. Ось що розповідає нинішня співачка про те складному часу раннього материнства:

“Катастрофічно важко, грошей не було. Це був 1998 рік. Підгузки продавалися в одній точці в ” Дитячому світі “, за шалені гроші, які ми не могли собі дозволити. Я півроку взагалі не спала. Уляна мені важко далася, я думала, що у мене поїде дах “.

Тоді батьки нормально прийняли положення дочки, і намагалися їй у всьому допомагати, адже сама б вона не впоралася з вихованням дитини. У неї народилася дівчинка, назвала мама її Уляною. Зараз дівчині вже 21 рік.

Антоніна Матвієнко зізналася – відносини з дочкою в один момент загубилися, і врятувала їх друга дочка

Коли Уляні було близько 10 років, її мама почала займатися творчістю, часу на дочку не було, контакт між матір’ю і дитиною, можна сказати, загубився. Але коли Тоня повідомила, що вона вагітна вдруге, Уляна почала ставитися до мами більш терпимо, відкриватися їй. Зараз Тоня і Уля – кращі подружки.

З народженням другої дочки Антоніна Матвієнко кардинально змінилася

До слова, дівчинку Тоня назвала на честь мами – Ніна. Її батьком став Арсен Мірзоян. Довгий час Антоніна приховувала обличчя своєї донечки, але недавно зважилася показати. Вона також виклала своє фото з дитинства, і попросила вгадати хто ж на ньому зображений – сама Тоня або її маленька дочка Ніна?

Фанати в коментарях відзначили, що дівчинка на фото – це вилита Ніна Матвієнко.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.