Леся Никитюк показала оголені боки фараонам: не упустила можливості покрасуватися на курорті

Телеведуча Леся Никитюк вирішила в кінці березня відправитися до пірамід. Україна все одно засипало снігом, чого сидіти в холоді?

Телеведуча воліла відпочинок в Єгипті, так як там зараз не тепло, і не холодно, тому можна насолоджуватися місцевими красотами не під пекуче сонцем, а в цілком комфортних умовах.

Леся Никитюк приховала свої довгі ноги під масивними штанами, але не забула показати живіт

Телеведуча вирішила відправитися ближче до пірамід і фараонам. Для цього вибрала чорне боді з відкритими боками, а ось на низ наділу величезні “дуті ” штани.

На голові у неї була чорна бейсболка з маленькими білими буквами. Волосся на фото у неї розпущене. Очі телезірка приховала під сонцезахисними окулярами чорного кольору.

Вирушила Никитюк в Луксор.

Заупокійний храм Хатшепсут в Дейр-ель-Бахрі – заупокійний храм фараона XVIII династії Хатшепсут, зведений на початку XV століття до н. е. в Верхньому Єгипті біля скель Дейр-ель-Бахрі на західному березі Нілу, поруч з Долиною Царів.

Леся Никитюк в Єгипті
Леся Никитюк в Єгипті

 "Леся

Леся Никитюк в Єгипті
Леся Никитюк в Єгипті

Скільки саме грошей телезірка з України витратила на такий відпочинок – залишається тільки здогадуватися. Але ціни на тижневі тури на одну людину стартують приблизно від 800 доларів. З огляду на те, що зірка багато заробляє і не дуже любить економити, навряд чи б вона брала найдешевші.

Плюс до всього – це вартість екскурсій до храмів і до пірамід. За них доведеться віддати 100-300 доларів з людини.

З ким Никитюк вирушила відпочивати в “теплі краї ” – залишається загадкою. Однак фанати в коментарях обговорюють, що вона перебуває там в компанії незнайомого чоловіка, особа якого старанно приховує від аудиторії.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.