Битва француженок: Аліна Гросу і Настя Каменських кардинально перевтілилися в елегантні образи

Дівчата по черзі в своїх Інстаграм акаунтах виклали спекотні знімки з фотосесії, де вони позують в новому іміджі.

Настя Каменських

Каменських одягла перуку – шатенка з каре. Шанувальники відзначили, що так співачка виглядає більш молодо і особа здається більш худим.

Красуня позувала з яскраво червоними губами, і в наряді – шкіряною блузці та спідниці. Вони були молочно-чорного кольору з геометричними візерунками.

Свій образ Настя підкреслила яскравим макіяжем з акцентом на губах.

Аліна Гросу

Для свого нового образу дівчина вибрала чорний ліф і чорний костюм, який повністю відкриває вид на її об’ємне декольте.

Нещодавно розлучена співачка також не відмовилася від яскравого макіяжу, однак, в основному, шанувальники дивилися в сторону яскравого декольте.

Фанати оцінили в коментарях такі перевтілення улюблених артисток, і скасували, що обидві дівчини в новому французькому стилі виглядають стильно, привабливо і по-французьки жіночно.

Настя Каменських тісно спілкується з Аліною Гросу. Вони чимало часу проводять разом під час зйомок або навчаються в спільних шоу. Також Аліна каже, що вважає дружину Потапа власним натхненником.

Тому конкуренцією в “битві образів ” навіть не пахне. Дівчата втілили свої весняні ідеї фотосесії на свій лад.

Відзначимо, Аліна Михайлівна Гросу – 25-річна українська співачка, яка працює в стилях: танцювальна музика і поп-рок. Працює на професійній сцені з 4 років, з 1999 року.

Анастасія Олексіївна Каменських, також відома як NK – українська 33-річна співачка, актриса, ведуча, суддя і наставниця українського вокального шоу “Х-Фактор “.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.