Соломія Вітвіцька, яка нещодавно розлучилася, помітили за поцілунком з іншим чоловіком

Нещодавно популярна ведуча та зірка телеканалу 1 + 1 виклала фото з українським артистом і танцюристом Олександром Лещенко. У яких стосунках вони - читайте в нашій статті.

У суботу, 27 березня, телезірка опублікувала фото з загадковим чоловіком. Вона його не просто обіймає, а ще й цілує. Звичайно, фанатам стало цікаво, хто ж це – невже, так швидко після розставання з чоловіком Вітвіцька зуміла почати нові стосунки?

“Многая літа, артист Лещенко. Народитися в день театру – це знаково!) Будь щасливий! Ну і нехай здоров’я ніколи не підводить “, – написала Соломія, і виклала цілу добірку з яскравих весняних фото з чоловіком.

Соломія Вітвіцька та Олександр Лещенко
Соломія Вітвіцька та Олександр Лещенко
Соломія Вітвіцька та Олександр Лещенко
Соломія Вітвіцька та Олександр Лещенко
Соломія Вітвіцька та Олександр Лещенко
Соломія Вітвіцька та Олександр Лещенко

Як з’ясувалося, телеведучу Соломія Вітвіцька і артиста, хореографа Олександра Лещенка пов’язує багаторічна дружба.

Відзначимо, Олександр Лещенко – відомий хореограф, танцюрист, режисер і художній керівник театру танцю “Foresight “.

Соломія Вітвіцька – багатьма улюблена українська телеведуча, яка в 2021 році вразила новиною – вона розлучилася зі своїм чоловіком Владом Кочетковим. Позаду залишилися вісім років шлюбу і хороші спогади. Причину розбрату в сім’ї і розлучення ніхто з подружжя (тепер уже екс) вирішив не розголошувати – залишили все в таємниці.

Саме тому зараз фанати пильно стежать за Інстаграмом Соломії, в надії, що вона швидше покаже свого нового обранця. Дівчина то інтригує знімками з чоловіками, то показує свої подорожі по Україні і світу, але тільки в компанії близьких подруг.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.