Слава Камінська показала коханого чоловіка, з яким прокидається вранці після розлучення

Зірка "НеАнгелів " Слава Камінська, яка розлучилася з чоловіком півроку тому, показала, з ким тепер прокидається вранці.

Влітку минулого року популярна співачка Слава Камінська та її чоловік пластичний хірург Едгар Камінський розлучилися. Екс-подружжя зізнаються, що їх шлюб вже давно “тріщав по швах” і вони довго не наважувалися на розлучення. Слава називає причиною сімейного розбрату зайве втручання свекрухи і матері в їхні стосунки. Едгар же стверджує, що Камінська сильно його ревнувала, а також сама хотіла лягти під ніж, через що вони постійно сварилися.

За 5 років шлюбу у Слави і Едгара народилося двоє дітей – хлопчик Леонард і дівчинка Лаура, які після розлучення залишилися жити з мамою.

Слава Камінська з дітьми
Слава Камінська з дітьми

Сьогодні, 29 березня, Слава Камінська в своїх Інстаграм-сторіз опублікувала відео, де показала, з ким вона прокидається вранці. На відео артистка без макіяжу і з розпатланим волоссям показала маленького сина, який лежав поруч з нею в ліжку.

“Доброго ранку. Лаура ще спить “, – сказала в відео Слава.

Скріншот Інстаграм-сторіз Слави Камінської
Скріншот Інстаграм-сторіз Слави Камінської

Нагадаємо, 4 березня 2021 року Слава Камінська та Вікторія Смеюха, які 15 років співали разом у складі групи “НеАнгели “, оголосили про розпад групи. Учасниці дуету починають сольну кар’єру. Пізніше Слава Камінська пояснила, що їм з колегою Вікторією Смеюхою «стало тісно». Вона також додала, що це було спільне рішення, яке вони прийняли спільно з продюсером Юрієм Нікітіним.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.