Володимир Дантес тепло притиснувся до своєї дружини і розповів про свої мрії (Фото)

Співак Володимир Дантес і його молода дружина Надя Дорофєєва спробували себе в новому амплуа. А допомогло їм у цьому шоу "Орел і решка ".

Як відомо, десятий ювілейний сезон знімають рандомні пари відомих людей, які раніше не обов’язково повинні були бути ведучими проекту. Так, одна з пар, це DOROFEEVA і її чоловік DANTES.

Про це музиканти розповіли у себе в Інстаграм, і закликали фанатів дивитися новий випуск

“Мені здається, багато хто мріяв стати ведучим @orelireshka_official. Нам з @nadyadorofeeva пощастило приєднатися до цієї сім’ї на один випуск в Йорданії, та ще й в ювілей. Як же це було весело і круууто !!! Дякую! 10.04 – Новий Канал 12.04 – П’ятниця “, – написав Володимир у своєму профілі.

Він проілюстрував своє важливе повідомлення фотографією з коханою дружиною. Там Дантес обіймає Дорофєєву, і вони посміхаються.

Нагадаємо, раніше вже колеги Наді і Вови брали участь в ювілейному випуску Орел і Решка. Так, Позитив (Олексій Завгородній) і Мішель Андраде вирушили в Болівію, а рокерша Юлія Саніна і виконавець Алексєєв були в Колумбії. Попереду ще чимало цікавих епізодів, тому обов’язково дивіться шоу “Орел і решка ” на Новому каналі.

Крім цього, Володимир Дантес нещодавно випустив свою нову пісню “SASHA “, кліп на яку зняли спільно з найбільшим продюсерським центром України Mozgi Group.

Володимир Дантес в новому кліпі
Володимир Дантес в новому кліпі

Сам Володимир зазначив, що хотів би повернутися в той шоу-бізнес, в якому був майже сім років тому, але зараз “правила гри ” змінилися.

Схожі статті

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.