Леся Никитюк показала свого електричного друга, затиснувши його між ніг: не повірите що це

Телеведуча Леся Іванівна Никитюк живе одна. У всякому разі, про це вона розповідає своїй публіці.

І є така побутова техніка, без якої одиноким людям просто не обійтися. Так, телезірка і екс-ведуча шоу “Орел і решка” показала свого незамінного помічника в побуті – сучасний пилосос з насадками.

Його Леся прорекламувала у себе в Інстаграм-акаунті, влаштувавши справжню фотосесію

Леся Никитюк похвалилася своїм пилососом
Леся Никитюк похвалилася своїм пилососом

“Як добре повертатися додому, де тебе завжди зустрічає твій улюблений … Пилосос! Але це не просто пилосос, він миючий бездротовий Philips 8000 Series Aqua XC8149 / 01. Бачили такий? Я останній раз так офігевала, коли побачила в океані акулу молот” , – вразилася довгонога телезірка.

Леся розповіла, що навіть її мама Кет також задоволена цим придбанням.

Леся Никитюк похвалилася своїм пилососом
Леся Никитюк похвалилася своїм пилососом

Дівчина позувала разом з пилососом в дивних позах. Зокрема, вона сіла на кут кухонного столу і розмістила прилад між ніг.

“Унікальна насадка пилососить і робить вологе прибирання одночасно. Вона складається з резервуара з водою і накладки з мікрофібри. Туди можна додати миючий засіб і видалити до 99% бактерій. Легкий і компактний. Прибирає всю квартиру без підзарядки. Є міні-насадка з турбощіткою для шерсті Рафіка “, – розповіла телеведуча про властивості своєї нової побутової техніки для прибирання.

Нагадаємо, нещодавно телеведуча Леся Іванівна Никитюк відпочивала в Єгипті. Спочатку всі фанати думали, що вона вирушила в теплі краї з подругами, але потім з’ясувалося, що там вона проводила час з колумбійським красунчиком Ектором Хіменес Браво.

Поки свої взаємини за межами відпустки телеведучі не коментують.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.