Леся Никитюк здивувала різкою зміною іміджу: обрізала свої довге біляве волосся

Головна мандрівниця країни Леся Никитюк вирішила щось змінити у своїй зовнішності і почала з зачіски.

Леся Никитюк – одна з найвідоміших і затребуваних телеведучих України. Публіка її полюбила за простоту і іскрометне почуття гумору, яке вона демонструє не тільки на телеекрані, а й у своєму мікроблозі в Інстаграм, який дуже активно веде. Інстаграм телеведучої налічує більше 3,5 мільйона підписників.

Леся Никитюк
Леся Никитюк – одна з найвідоміших телеведучих України

Нещодавно Леся в своїх Інстаграм-сторіз показала своє перевтілення. Схоже, у народній улюблениці настав той момент в житті, коли душа прагне змін. Дівчина вирішила щось змінити у своїй зовнішності і почала з зачіски. Леся опублікувала відео з салону краси, де показала себе до і після. Никитюк вирішила обрізати свої довге біляве волосся і зробити подовжене каре.

Леся Никитюк змінила зачіску: фото до і після
Леся Никитюк змінила зачіску: фото до і після

Варто відзначити, що Леся рідко експериментує зі своєю зачіскою. У неї від природи світлий колір волосся і міняти його, схоже, вона не збирається. Однак не так давно Никитюк вразила публіку, коли з’явилася в ефірі програми “Танці з зірками” абсолютно лисою. Лисина виглядала настільки натурально, що шанувальники спочатку не зрозуміли – це така перука або телеведуча зважилася на кардинальні зміни. Як виявилося, це все ж був дуже натуралістична перука.

Леся Никитюк лиса
Леся Никитюк з’явилася в ефірі Танців із зірками лисою

Популярне

Схожі статті

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.