Ліза в старому платті, а Гаррі в футболці і кедах: у що одягла Пугачова своїх дітей на світську тусовку

Напередодні у внучки Алли Борисівни Пугачової Клавдії Земцова був день народження. Сімейство Галкін-Пугачова в повному складі були присутні на святі.

Алла Пугачова і Максим Галкін довгий час не з’являлися на публіці через пандемію. Однак недавно вони відзначилися на вечірці дев’ятирічної дочки Орбакайте Клавдії. На честь дня народження дівчинки Крістіна Орбакайте влаштувала шикарне свято в одному з Московських клубів, де було багато розваг і для дітей і для дорослих.

Фото з дня народження дочки Орбакайте
Фото з дня народження дочки Орбакайте

Нещодавно Максим Галкін опублікував в своєму Інстаграм-блозі фото зі свята. На знімку його з Примадонною діти позували разом з іменинницею. Ліза була одягнена в елегантне біле плаття з квітковим принтом, а Гаррі – в чорний костюм з білими смужками на рукавах, білій футболці і кедах.

Варто відзначити, що наряди, в яких з’явилися спадкоємці Примадонни на святі, абсолютно не нові. Наприклад, сукня, яка була надіта на Лізі, дівчинка носила ще 3 роки тому. Правда, тоді воно сиділо на дівчинці зовсім по-іншому. Костюм Гаррі теж не новий, хлопчик не раз вже в ньому з’являвся на різних заходах.

Ліза Галкіна в цьому самому плаття. Фото 3-річної давності
Ліза Галкіна в цьому самому плаття. Фото 3-річної давності

Варто відзначити, що Алла Пугачова і Максим Галкін – з тих знаменитостей, які люблять похвалитися багатством і показати свій статус. Чого тільки вартий їх 6-поверховий замок, де домашнього персоналу більше, ніж сама їх сім’я! Ліза і Гаррі ходять в одну з найдорожчих приватних шкіл Москви, де рік навчання на двійнят коштує цілих 3 мільйони рублів. Саме тому дивно, що маленька Ліза ходить в одному і тому ж платті цілих 3 роки.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.