Алла Пугачова привітала подружку Лайму Вайкуле зі святом: показала фото з їхньої бурхливої молодості

Не секрет, що Алла Борисівна Пугачова багато з ким дружить із зірок шоу-бізнесу. Природно, кожна зірка також намагається бути ближче до Примадонни, і дружити з нею.

31 березня 2021 радянська і російська зірка Лайма Вайкуле святкує свій день народження. В цьому році знаменитості виповнилося 67 років. Привітали її всі, навіть зірки першої величини.

Алла Пугачова привітала Лайму Вайкуле з днем народження, опублікувавши фото часів молодості

“З Днем Народження мила наша Лаймочка !!! Радості і Здоров’я тобі. До зустрічі в дюнах “, – написала Алла Борисівна.

Шанувальники відзначили, що виконавиці стали виглядати на одне лице. Багато хто пов’язує це з численними пластичними операціями і уколами краси.

“І Лайма, і Алла, і Христина – всі на одне обличчя вже стали “; “Сестри прям “; “Всі ці косметичні процедури роблять сестрами всіх на планеті “; “Одне обличчя”; “До одного косметичного хірурга ходять однозначно “,

– відзначили наглядові шанувальники співачок Вайкуле і Пугачової.

Лайма Вайкуле
Лайма Вайкуле

Відзначимо, Лайма Станіславівна Вайкуле – радянська і латвійська естрадна співачка, актриса. Народна артистка Латвійської Республіки. Виконала такі хіти, як: «Вернісаж», «Ще не вечір», «Скрипаль на даху», «Шерлок Холмс», «Я вийшла на Пікаділлі», «Легкої джазової ходою», «Я за тебе молюся» і багато інших.

Зараз їй 67 років. За довгі роки на сцені вона встигла завоювати величезну аудиторію і довіру публіки.

Після її відходу з великої сцени аудиторія фанатів все одно збереглася, і вони з нетерпінням чекають появи улюбленої артистки на публіку.

Лайма Вайкуле
Лайма Вайкуле на фотосесії

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.