Як виглядають батьки української телеведучої Оксани Марченко: через матір кинула мрію стати хірургом

Зараз Оксана Марченко є найбагатшою телеведучою України, але ж колись про це не мріяли навіть її батьки.

За майже 30 років телевізійної кар’єри Оксана Марченко змогла стати однією з культових фігур вітчизняного телебачення. Незважаючи на те що з тих чи інших причин героїня нашої сьогоднішньої статті відійшла на другий план, публіка все одно цікавиться її життям і особливо родиною.

Оксана народилася і виросла в селі Чабани, що в Київській області. Її батько колишній медичний технік, а звуть його Михайло Андрійович. Мама Тетяна Григорівна присвятила себе вихованню дітей. Варто відзначити, що батьки Марченко були одружені другим шлюбом, тому у неї є зведені сестри — Діана по матері, Анна по батькові.

Архівне фото родини Оксани Марченко, вона посередині
Архівне фото родини Оксани Марченко, вона по центру
Оксана Марченко зі своєю мамою
Оксана Марченко зі своєю мамою

Пізніше на світ з’явився молодший брат Андрій. На момент його народження Марченко закінчила восьмий клас і вступила до медичного училища. З дитинства вона мріяла стати хірургом. Тато приносив додому різні медінструменти з роботи, якими Оксана лікувала ляльок.

Бажання піти в хірургію посилилося після прочитання книги Федора Углова “Серце хірурга”. Втім, доля розпорядилася інакше. Оксані довелося повернутися до школи, оскільки матері була потрібна допомога в догляді за новонародженим Андрієм. Пізніше майбутня зірка телебачення і сама зрозуміла, що медицина не для неї, і не прогадала.

Оксана Марченко зі своєю мамою в дитинстві
Оксана Марченко зі своєю мамою в дитинстві

Зрідка в Інстаграмі Марченко з’являються спільні фото з мамою Тетяною Григорівною. Судячи з усього, вони з нею дуже дружні:

“Я така завдяки своїй матері, моєї улюбленій мамі! Всі мої перемоги — її перемоги, тому що в ці моменти я відчувала за своєю спиною її крила. Всі мої поразки — від моєї гордині, коли її поради я не хотіла чути, і про що глибоко шкодую”, — писала Оксана одного разу, звертаючись до матусі.

Оксана Марченко зі своєю мамою
Оксана Марченко зі своєю мамою
Оксана Марченко зі своєю мамою
Оксана Марченко зі своєю мамою

Що стосується батька, то відносини з ним теледіва не виносить на загальний огляд.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.