Особа перекосило так, що Гарік Харламов не впізнає: Христина Асмус невдало позувала на фото

Російська зірка театру і кіно Христина Асмус вміє дивувати. На цей раз вона показала фото з ванної, де дівчина повністю оголилася. Але не це привернуло увагу.

Там Христина Асмус, як кажуть, “скорчила пику “. Однак зробила це цілеспрямовано, щоб показати своє обличчя в реальному житті.

“Так, це я !!! Не лякайтеся. Подивимося, скільки лайків збере моє фото без косметики, фотошопа, фільтрів, будь-яких втручань і без одягу “, – написала зірка серіалу “Інтерни ” і “Текст “.

Нагадаємо, що недавно телезірка і актриса театру привернула до себе увагу й інший витівкою – продемонструвала свою ідеальну спортивну форму і гнучкість.

Так, Христина Асмус розмістила в своєму інстаграм-акаунті відеоролик зі спортзалу. На відео жінка виконує ряд стрибків через голову на матах. Сама Христина Асмус в коментарі до відео написала, що “мама згадала молодість” і визнала, що “мама ще в формі.”

Звичайно, більшість фанатів були здивовані тому, як актриса майстерно виконує ці акробатичні трюки. Але знайшлися і ті, хто знає, що Асмус є кандидатом в майстри спорту зі спортивної гімнастики.

Асмус присвячувала багато часу тренуванням і спортивної гімнастики ще з шести років – мама наполягла

У свій час батьки майбутньої зірки навіть мріяли виростити з неї олімпійську чемпіонку. Проте, дівчина все-таки вибрала для себе іншу стезю і побудувала акторську кар’єру. Однак спогади про спортивне минуле допомогли артистці втілити на екрані роль справжньої олімпійської чемпіонки Світлана Хоркіна – Асмус зіграла її в біографічній кінострічці “Чемпіони: швидше, вище, сильніше”.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!