Мрія Ігоря Крутого збулася – дочка стала студенткою універу в Майамі: всі подробиці (Відео)

Найголовніша мрія зоряного батька була та, що він хотів, щоб дочка вступила в університеті в Маямі у Флориді.

Всі батьки хочуть, щоб їхні діти жили краще, ніж вони. Для цього вони докладають максимум зусиль і роблять все, щоб їх чадо добре навчалося в школі, надійшло до престижного інституту. І потім, природно всі батьки хочуть, щоб їхні діти знайшли престижну роботу і вдало вийшли заміж або одружувалися. Що вдієш, всі батьки такі.

І представники шоу-бізнесу нічим від звичайних громадян країни не відрізняються. Якщо ще врахувати, що навчання в інституті зараз вимагає пристойних грошей, то це завдання не всім батькам по плечу.

Ігор Крутой на початку своєї кар’єри докладав максимум зусиль, щоб вибитися в люди. Йому було важко. Бували часи, коли він спав на ліжку і замість подушки у нього була звичайна зимова шапка. Вдень він носив її коли, виходив на вулицю, а вночі вона йому служила подушкою.

 "В "
Ігор Крутой з донькою Сашею

Коли він домігся популярності, не став задирати ніс і сильно хизуватися своїм становищем – це не в його природі.
Своїй дочці Ігор звичайно мріяв зробити краще життя на початку кар’єри. І найголовніша мрія зоряного батька була та, що він хотів, щоб дочка вступила в університеті в Маямі у Флориді. І ця мрія збулася. Дочка поступила!

На радощах вона поплавала в басейні, і батько зняв на відео цей момент. У коментарях Ігор Крутой написав, що нарешті то його мрія збулася, дочка поступила в універ Маямі. Радості у тата немає меж, це видно по його обличчю і чутно в його голосі, коли він коментує відео.

Коли батьки бачать плоди свого виховання дітей, то вони задоволені та знають, що життя прожили недарма.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.