Дан Балан підтвердив відносини з Тіною Кароль: вона дивиться на нього, як на Бога

Чутки про роман українки і молдаванина поширюються вже кілька років. Однак весь цей час зірки наполегливо мовчать, не бажаючи будь-що коментувати.

Коли в Мережі повідомили, що Дан не буде тренером в одинадцятому сезоні “Голосу країни “, публіка дуже засмутилася. Всі хотіли продовження красивої історії любові Тіни і Дана. Однак творці зрозуміли, що припустилися фатальної помилки, і повернули Балана в проект в якості зоряного порадника. Природно, допомагати зробити правильний вибір він буде Тіні Кароль.

Дан Балан показав фото зі своєю колегою і ймовірною коханою: між ними точно хімія

Молдавський мачо Балан утримується від будь-яких коментарів, однак фото з коханою все одно показав. Після виходу її нового альбому 2 квітня 2021 року Дан опублікував знімок, де вони разом стоять у тренерського крісла.

Тіна дивиться на свого партнера закоханими очима, а той пафосно дивиться в далечінь.

Багато фанатів вважали це нічим іншим, як підтвердженням того, що Дан Балан дійсно небайдужий до української співачки Тіни Кароль.

А як же інша?

Не виключено, що вся історія кохання Тіни і Дана, і всілякі фан-акаунти “Дан + Тіна ” – це не більше, ніж гра на публіку для залучення уваги і рейтингів. До того ж, у Балана була недавно пісня з його екс-підопічною з голосу країни. Виступаюча під ніком INDI, дівчина буквально розбурхала молдаванина. Подейкували, любов між ними зародилася ще на “Голосі “, а вся історія з Тіною – не більше, ніж вигадка.

А ви як думаєте?

Реальна причина розриву Тіни Кароль та Дан Балана: закулісні історії “Голосу країни”

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.