Як зараз виглядає єдина дочка Ані Лорак, народжена в шлюбі з турком Муратом?

Ані Лорак - знаменита артистка, а також мама дівчинки на ім'я Софія. Соня Налчаджиоглу народилася в шлюбі з турком Муратом Налчаджиоглу, першим офіційним чоловіком Лорак.

У 2021 року Софії Налчаджиоглу буде вже цілих десять років!

Мурат Налчаджиоглу і Софія
Мурат Налчаджиоглу і Софія

Як познайомилися Мурат і Ані, і коли народилася дочка?

Ані Лорак в 2007 році на відпочинок в Анталії познайомилася з Муратом Налчаджиоглу, між ними відразу виникло справжнє почуття. Там вона відпочивала в тому готелі, де працював майбутній чоловік.

А незабаром повернулася в той же готель, але вже по роботі.

У 2009 році пара зіграла пишне весілля, на яку запросили весь український бомонд. Вони були однією з найкрасивіших пар. Дочка Софія повинна була сплатити шлюб. Так і вийшло, але ненадовго.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу з донькою Софією
Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу з донькою Софією

Як виглядає Софія Налчаджиоглу зараз?

412-річна Ані Лорак поділилася в Instagram знімком з підросла донькою. У липні 2021 дівчинці виповниться десять років. Для багатьох не секрет, що в хрещені батьки єдиної спадкоємиці українська виконавиця обрала колишнього чоловіка Алли Пугачової – короля поп-сцени Філіпа Кіркорова.

Дочка артистки навчається у другому класі. Малятко вже з’являлася на зйомках вокального проекту “Голос ” на Першому каналі разом із зірковою мамою, правда, тільки в якості глядачки, а також засвітилася в кліпі зіркової мами на пісню “Твоєї улюбленої “.

Дочка Ані Лорак Софія Налчаджиоглу
Дочка Ані Лорак Софія Налчаджиоглу

Новий залицяльник і нова пісня “Наполовину ” Ані Лорак: співачка закохалася і перетворилася

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.