На шоу “Ліпсінк батл” Тіна Кароль з’явилася в ефектному платті за 37 тисяч гривень

Тіна Кароль - не тільки українська співачка високого рівня, але і талановита телеведуча, яка не пропускає рейтингових проектів на каналі 1 + 1.

Нещодавно на українському телеканалі 1 + 1 стартувало шоу пародій “Ліпсінк Батл “, ведучим якого стала Тіна Кароль і український репер Потап.

Як відомо, Тіна – любителька дивувати своїми нарядами. Їй під силу придбати сукню за шалені гроші, яке коштує більше тисячі доларів, щоб надіти його всього один раз. Саме тому зірка є неперевершеною іконою стилю, яка неодноразово породжувала обговорення своїх нарядів.

Молдавський красавчик Дан Балан зізнався, що дивився останній сезон “Танців з зірками ” восени 2020 тільки заради нарядів Тіни Кароль

Одного разу Катерина Осадча запитала у Дана, чи дивиться він Танці з зірками на телеканалі 1 + 1. Той відповів, що включає тільки щоб подивитися, в чому ж сьогодні одягнена Тіна Кароль.

Виконавиця зрозуміла, наскільки важливо їй виглядати феєрично, і захопилася брендами

36-річна артистка вийшла в світ у сукні міді з сітчастими вставками від лондонського дизайнера грузинського походження David Koma (Давид Кома).

Свій образ зірка доповнила туфлями з блискучими каменями від українського бренду Kachorovska.

Тіна Кароль з'явилася на ТБ в плаття від британського дизайнера за шалені гроші
Тіна Кароль з’явилася на ТБ в плаття від британського дизайнера за шалені гроші
Тіна Кароль з'явилася на ТБ в плаття від британського дизайнера за шалені гроші
Тіна Кароль з’явилася на ТБ в плаття від британського дизайнера за шалені гроші

Нагадаємо, напередодні співачка випустила свій новий альбом під назвою “Красиво “. З огляду на те, що зараз практично неможливо проводити концерти, вона представила його онлайн, знявши відео на те, як вона в білій сукні виконує ці композиції з альбому. Він уже викликав широкий ажіотаж серед публіки – Тіна Кароль в черговий раз перевершила себе.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.