Як виглядає і чим займається єдиний син Дмитра Нагієва?

Кирилу завжди був цікавий спорт. Хлопчик хотів бути хокеїстом. Кирилу не байдужі наші чотириногі друзі - собаки.

Засоби масової інформації та шанувальники зірок шоу-бізнесу завжди цікавляться дітьми талановитих артистів. Особливо їх цікавить як вони спілкуються і чим зараз займаються.

Дмитра Нагієва, який є епатажним російським актором, співаком і телеведучим, давно знають не тільки як творчу людину, про та як цінителя прекрасної половини людства. У нього було численні близькі стосунки з багатьма жінками, проте зараз у нього тільки один закононародженими син.

Він також належить до шоу-бізнесу. Хоча у нього немає зараз такої ж популярності, як і у його батька, але Кирило зміг домогтися певних успіхів.

Дитячі та юнацькі роки Кирила

Кирило народився 31.08.1989 року в Ленінграді. Мати Кирила – Аліса Шер, після Дмитро Нагієв з нею розійшовся.
Кирилу завжди був цікавий спорт. Хлопчик хотів бути хокеїстом. І хоча Кирило не любив акторську професію батька, але знявся в кіно у фільмі “Обережно, Задов!” У фільмі у нього було епізодична роль. Закінчивши школу, Кирило надходить в МХАТ, але після другого курсу переводиться в Ленінградський театральний.

Чим займається зараз Кирило?

Останнім часом Кирило поглиблюється в кар’єру телеведучого. Так у 2016 році він веде з Оленою Летючою проєкт “Ревізор-шоу”.

Тоді Кирило і відростив густу бороду, зробив собі сучасну зачіску. І став виглядати більш мужньо.
Кирилу не байдужі наші чотириногі друзі – собаки. Він їх дуже любить. Вони разом зі своєю дівчиною Юлією завели стаффордширського тер’єра.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.