Зірка Інтернів Христина Асмус жила в бідності і мріяла про цукерки, в дитинстві їй довелося нелегко

Здавалося мрії збулися. Христина вже змінила дві машини, на багатьох глянцевих обкладинках розміщено її фото.

Христина Асмус, яка є популярною російською актрисою театру, кіно і дубляжу, а також телеведучої, недавно розмістила на своїй сторінці в інстаграм фото зі своєю дочкою.

Вона також розповіла про своє життя, становлення в шоу-бізнесі та найголовніше, що для неї є найціннішим у житті. Актриса стала відомою після того, як зіграла роль Варі Чорноус в серіалі “Інтерни”.

Як розповіла Христина, їй в житті, особливо в дитинстві довелося нелегко. Вона росла в сім’ї, яка була малозабезпечена. Спершу вони проживали в комунальній квартирі та потім через час переїхали у квартиру з 40 кв.м., і там містилися 4 дітей, собака і батьки.

Вона мріяла вдосталь поїсти цукерок і побувати на морі. Любила Христина відгадувати кросворди та тому хотіла скупити все кросворди в місті. А ще вона мріяла мати власний одяг.

Потім коли вона почала вже працювати, то мрії були про машину, ролях в кіно, відмінною заробітній платі. Щоб у неї в соцмережах було багато передплатників. У Христини це все вийшло. Здавалося мрії збулися. Вона вже змінила дві машини, на багатьох глянцевих обкладинках розміщено її фото.

Однак тільки зараз Христина усвідомила, що головна цінність – це діти. Вона дуже зайнята на роботі, але Христина повідомила, що для неї спілкування з дочкою – найголовніша цінність.

Потрібно цінувати кожну хвилину спілкування зі своїми дітьми. Адже діти дорослішають і скоро у них буде своя особисте життя.
Христина радить всім не бояться мріяти. Мрії збуваються, тільки треба дуже хотіти та прагнути до них.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.