Джамала кардинально змінила імідж: волосся не обрізала, але перефарбувалася в блондинку (ФОТО)

Відома українська співачка Джамала здивувала шанувальників своїм кардинальним перетворенням. Від її чорного волосся не залишилося й сліду.

Джамала отримала широку популярність після перемоги на конкурсі “Нова хвиля” у 2009 році, проте поспішати зніматися в кліпах і записувати одну пісню за іншою вона не стала. Як володарка незвичайного тембру, героїня статті могла побудувати кар’єру в опері, але її бажання співати в різних жанрах перемогло.

Джамала показала дуже старе фото
Джамала на сцені

Зараз на рахунку співачки 5 студійних альбомів, перемога на “Євробаченні” і безліч музичних нагород, а в 2021-му вона потрапила в топ-100 успішних українок за версією журналу “Новое время”.

Зі своєю величезною армією фанатів Джамала підтримує зв’язок в соціальних мережах. На її Інстаграм підписані вже більше дев’ятисот тисяч чоловік, які залишають під її постами безліч коментарів і оцінок “Подобається”.

Джамала
Джамала

Там регулярно з’являються фото не тільки з творчого, а й з особистого життя. Проте, на цей раз героїня статті вирішила похвалитися результатом зміни іміджу, правда, це було заради зйомок. У кадрі зірка з’явилася в невпізнанному образі з пишною шевелюрою блондинистих локонів, а на кожному фото із серії вона позує в різних вбраннях.

“Я, напевно, представляла себе в якомусь фільмі Педро Альмодовара”, — підписала публікацію Джамала.

Підписники тут же взялися коментувати знімки:

  • “Взагалі не впізнала відразу!”;
  • “На десять років молодше”;
  • “Вам більше пасує темне волосся”;
  • “Ви тут нагадали Леді Гагу чи Бріджит Бардо! Дуже стильно і красиво!”;
  • “Вас не впізнати. Шикарна жінка!”, — пишуть користувачі мережі.

Схожі статті

Включила в меню цей універсальний салат з оселедцем, щоб догодити кожному гостю: “Олів’є” і “Шуба” програють

На свята традиційно всі готують салати. Але спробуйте відійти від радянської класики у вигляді "Олів'є" і "Шуби". Цей новий салат з оселедцем нічим не гірше.

Готую цей салат із млинцем та корейською морквою на кожне свято: мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Цей святковий салат має нарядний вигляд. Завдяки курятині та шинці він виходить ситним, через корейську моркву – гостренький, пекінська капуста надає свіжості, а млинець – оригінальності.

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.