Писанка, Каменських та інші зірки, які схудли до невпізнання: фото перетворення до і після

Знаменитості завжди люблять виглядає ефектно, на висоті. Однак іноді для цього потрібно посидіти на дієті і всерйоз зайнятися спортом. Так зірки і роблять.

Сьогодні ми розглянемо ваших улюблених знаменитостей, які скинули зайву вагу і блиснули ідеальною фігурою.

Наталя Могилевська

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська до схуднення

У 2017 році українська співачка вирішила схуднути заради участі в шоу “Танці з зірками ” і скинула 25 кг. За словами Могилевської, вона сиділа на спеціальній дієті: харчувалася по чотири-п’ять разів на день невеликими порціями. Крім того, в першій половині дня зірка вживала фрукти, а в другій – білкову їжу і овочі. Головне – не голодувати.

Наталя Могилевська в білому костюмі
Наталя Могилевська в білому костюмі після схуднення

Настя Каменських (NK)

Настя Каменських на початку кар'єри
Настя Каменських на початку кар’єри до схуднення

Дружина Потапа, яка починала виступати з ним разом, спочатку була пишною і круглолицьої. Однак коли в життя увійшла величезна популярність, потрібно було думати про те, як би привести себе в форму. Так, починаючи з 2014 року вона позбулася майже двох десятків зайвих кілограмів.

Заради такої форми співачка повністю відмовилася від алкоголю, хлібобулочних виробів, солодкого і крохмалистих продуктів. Також суперзірка активно займається спортом і дотримується збалансованого п’ятиразового харчування.

Настя Каменських
Настя Каменських після схуднення

Тіна Кароль

Тіна Кароль
Тіна Кароль до схуднення

Важко повірити, але ця приваблива і мініатюрна співачка теж колись боролась із зайвими кілограмами. Проте одного разу співачка помітила, що в кадрі вона трохи розповніла, і вирішила дотримуватися кето-дієти. Вона і допомогла знаменитості схуднути.

Футболка Дольче Габбана - Тіна Кароль
Футболка Дольче Габбана на Тіні Кароль – зірка вже після схуднення

Санта Дімопулос

Санта Дімопулос показала свого дорослого сина
Санта Дімопулос

Переможниця шоу “Танці з зірками ” і колишня учасниця групи ВІА Гра також після другої вагітності почала активно повертатися в свою струнку фігуру. Санта правильно харчується і займається спортом, займається дихальними вправами, йогою. Це і допомогло повернутися в ідеальну форму.

Маша Єфросиніна

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Блогер і телеведуча з України Маша Єфросиніна також боролася із зайвою вагою після пологів в 2004 році. Тоді, після того, як вона народила дочку Нану, поправилась на 20 кг. І терміново потрібно було щось робити.

Руслана Писанка

Руслана Писанка
Руслана Писанка

Багато хто пам’ятає, що Руслана Писанка була пишною і об’ємною. Однак в якийсь момент вона зрозуміла, що більше так тривати не буде, і почала худнути.

Участь в проекті “Зважені и щасливі ” допомогло схуднути на більш ніж 42 кілограми. Здебільшого допомогли фізичні навантаження.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.