Оля Полякова в леопардовому комбінезоні в Improv Live Show захопила шанувальників (Фото)

Він підкреслює її ідеальну фігуру і довгі ноги - предмет гордості співачки. Як констатувала з гумором співачка - Білосніжка це звичайно вона, а гноми - всі інші!

Представники шоу-бізнесу завжди намагаються бути на висоті в усьому перед глядачами та своїми шанувальниками. Для цього вони годинами тренуються в дорогих спортзалах під керівництвом досвідчені та високооплачуваних інструкторів. Дотримуються виснажливих дієт, щоб не погладшати та бути з осикою талією. І звичайно не останнє місце в їх аутфіт займає одяг.

Тут вже стільки варіантів і польотів думки, що шанувальники диву даються, коли бачать все нові шати своїх улюблених зірок. Деякі артисти вдаються до пластичних операцій, коли все перераховане вище не приносить результату. Правда це загрожує тим, що після невдалої операції можна втратити та ту красу, яка була раніше.

Інших представників шоу-бізнесу природа обдарувала природною красою, і вони виглядають при будь-якому вбранні відмінно. Трохи макіяжу, трохи поміняти зачіску і перед глядачами справжня принцеса.

Олю Полякову природа нагородила всім. І ростом, красивим і привабливим обличчям і найголовніше посмішкою. Нещодавно співачка розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де вона постала в леопардовому комбінезоні.

Він відмінно підкреслює її ідеальну фігуру і довгі ноги – предмет гордості співачки та заздрості інших артисток. Оля Полякова презентувала рімейк казки “Білосніжка і сім гномів”.

Як констатувала з гумором співачка – Білосніжка це звичайно вона, а гноми – всі інші!
І це вірно з її ростом всі інші звичайно будуть виглядати гномами. Та й краса і харизма Полякової всіх затьмарить!

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.