Надя Дорофєєва забула надіти штани і насмішила публіку кривими ногами: “А ніжки криві “

Співачка Надя Дорофєєва відома не тільки своїми хітами, але і часто нескромними фотографіями.

Восени минулого року всіх фанатів українського колективу «Время и Стекло» чекала сумна новина – солісти групи Надя Дорофєєва та Олексій Завгородній вирішили почати сольні кар’єри, через що спільний проект закрився. Надя Дорофєєва дуже добре стартувала і всього за півроку випустила 2 пісні, які буквально одразу стали хітами і зайняли перші позиції в рейтингових ХІТ-парадах.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

За життям улюблениці шанувальники спостерігають в Інстаграм-блозі співачки, де вона регулярно публікує нові фотографії і ділиться думками. Так, нещодавно Надя опублікувала новий знімок, де постала в сміливому образі.

Красуня позувала у вільному зеленому світшоті і білих кросівках. Співачка вирішила не надягати штани і продемонструвала всім свої стрункі ноги.

Шанувальники почали залишати багато захоплених коментарів під знімком Наді, однак не всі оцінили її відвертість.

“Яка ти красива”, “Красива до божевілля”, “Надя, поїж, занадто худа”, “А де труси?”, “Штани одягни!”, “А ніжки криві”, – коментують користувачі Мережі.

 "" ""

Коментарі під знімком Дорофеєвої
Коментарі під знімком Дорофеєвої

Нагадаємо, нещодавно Надя Дорофєєва в своєму Інстаграмі похвалилася дорогим автомобілем. Це величезний чорний Джип, вартість якого близько двох з половиною мільйонів гривень.

Також відомо, що Наді Дорофєєвої також більш міська машина BMW X5.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.