Леся Нікітюк показала свої фото зі шкільного альбому: майже не змінилася

Українська телеведуча Леся Нікітюк показала передплатникам фотографії з випускного альбому. Вона майже не змінилася.

Леся Нікітюк є однією з найпопулярніших і відомих українських телеведучих. Дівчина завоювала цілу армію шанувальників, завдяки своїй простоті і відмінному почуттю гумору. 32-річна ведуча часто ділиться зі своїми фанатами подробицями зі свого життя, а також публікує нові фото. Цього разу Леся в своїх Insta-Stories опублікувала відео, де показала свій шкільний випускний альбом.

У 11 класі Леся виглядала не так, як зараз. Замість довгого білявого волосся у ведучої була коротка стрижка з чубком. На знімках Леся постала з яскравим макіяжем з акцентом на губах. Такий образ робив дівчину старше і, здається, що зараз Леся виглядає навіть молодше, ніж тоді.

Скріншот Інстаграм-сторіз Лесі Никитюк
Скріншот Інстаграм-сторіз Лесі Никитюк

Нагадаємо, народилася Леся Іванівна Нікітюк в 1987 році в провінційному українському містечку Хмельницькому. Батьки – трудяги, які весь свій вільний час віддавали важкій роботі, щоб хоч якось забезпечити доньку. Але незважаючи на зайнятість, Лесі встигали прищеплювати прагнення до мистецтва – мама Лесі співала в хорі і грала на баяні, а бабусю дівчинки вважали найкращою місцевої тамадою.

Леся вже з дитинства була дуже талановитою і харизматичною і вже в шкільні роки вирішила, що піде “підкорювати телевізор”. Незабаром дівчина засвітилася в українському «Бігуді шоу», а потім виступила на сцені в рамках проекту «Розсміши коміка». У 2012 році Леся замінила Жанну Бадоєву в проекті «Орел і Решка». А зараз Нікітюк – одна з найуспішніших і затребуваних телеведучих України.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.