Настя Каменських похвалилася засмагою в смугастому бікіні і зізналася, що щаслива бути вдалині від Потапа

Популярна українська співачка Настя Каменських опублікувала чергове фото з відпочинку в Мексиці, куди вирушила без чоловіка Потапа.

На райському курорті Настя не тільки відпочиває разом з найкращою подругою і мамою. Ще вона займається зйомками власного реаліті-шоу “Девочки рулят”, а також не забуває наповнювати свій Інстаграм гарячими і яскравими пляжними фото.

Настя Каменських з найкращою подругою Ганною Завгородній і мамою Лідією Петрівною
Настя Каменських з найкращою подругою Анною Завгородньою і мамою Лідією Петрівною

На цей раз знаменитість влаштувала фотосесію біля пальми. Каменських позувала на тлі екзотичної зелені в топі від смугастого бікіні і чорних мікрошортах, вигідно підкресливши всі достоїнства витонченої фігури. Виконавиця закинула свої чорні кучері назад, а ліву ногу злегка виставила вперед. На ній вже видніється легка засмага.

“Щаслива знаходитися в одному з моїх улюблених місць на планеті і розділяти кожен момент з моїми дівчатками”, — підписала публікацію Настя.

Підписники прийшли в непідробний захват і обсипали зірку компліментами, з якими важко не погодитися.

До речі, рішення відправитися на мексиканський курорт Тулум Каменських прийняла спонтанно, і навіть не попередила про це Потапа. Як справжній блогер, Настя зняла реакцію чоловіка на камеру і не отримала очікуваної підтримки з його боку.

Потап
Потап

Олексій залишився не в захваті від від’їзду дружини, зазначивши, що він повинен знати про такі сюрпризи заздалегідь, тим більше що раніше вони завжди літали в Мексику разом. Вже перебуваючи на відпочинку, знаменитість повідомила, що сумує за чоловіком і сподівається на його розуміння. Запис подружньої сварки потрапив у перший випуск реаліті.

А якщо хочете дізнатися, як довго Потап і Настя приховували свій службовий роман, дивіться наступне відео:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.