Максим Галкін показав, як виглядала Алла Пугачова, коли йому було два роки: вже утверждена жінка

Ні для кого не секрет, що колосальна різниця Алли і Максима у віці - це дивно, але у них в парі конфліктів з цього приводу немає.

Однак ви тільки уявіть – коли Максиму Галкіну лише виповнилося два роки, його майбутня жінка вже була популярною і широко коханою в усьому Радянському Союзі.

12 квітня, в день космонавтики, Максим виклав рідкісне відео, де його дружина виступає для космонавтів.

“З Днем Космонавтики вас, дорогі передплатники! На цьому відео Алла в 1978 році вітає наших космонавтів, легендарних Георгія Гречка і Юрія Романенка! “, – підписав Максим.

На відео у Алли густа об’ємна шевелюра, у неї яскраво нафарбовані очі і губи. До слова, помітна її щілину між зубами, яку співачка прибрала лише з часом, коли стала багато заробляти.

Алла Пугачова стала частиною фільму про Чорнобильську катастрофу

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Алла Борисівна стала виконавцем нового саундтрека до фільму “Чорнобиль “, прем’єра якого відбудеться 15 квітня цього року. Це фільм Данила Козловського.

Данила поділився в своїх соціальних мережах прем’єрою кліпу на саундтрек фільму. Він розповів подробиці того концерту, про які знали не всі. Перед виходом на сцену примадонні запропонували надіти спеціальний головний убір, який носили ліквідатори катастрофи, щоб на голові не осідала радіаційний пил. Алла Борисівна відмовилася і одягла чорний капелюх. Вона пояснила, що не може вийти перед глядачем в шапочці.

Максим Галкін також зазначив, що його дружина кілька разів їздила до Чорнобиля, щоб підтримати моральний дух ліквідаторів трагедії. І тільки зараз, через багато років, вона розуміє як це було небезпечно, і наскільки сильно вона ризикувала своїм життям.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.