Пам’ятайте Мітяя з “Сватів”? Ось яким він став зараз і як виглядає його син: два орли!

Зараз акторові Миколі Добриніна 57 років. За роки своєї творчої діяльності він зіграв десятки ролей, але є одна особлива.

З цієї ролі його знає вся країна, і не одна країна. Пам’ятайте Мітяя Буханкінка з сімейного ситкому “Свати “? Це культова роль, яка зробила Добриніна популярним, навіть незважаючи на те, що його образ був другорядним і неоднозначним – він був “місцевим алкоголіком “, одним і кумом Івана Будько.

Після ролі в Сватів Миколі Добриніну стали робити пропозиції про співпрацю і платити високі гонорари

Митяй зі "Сватів" показав свій "болт" в смугастому купальному костюмі
Митяй з Сватів

Сорочка-хлопець – таким найчастіше постає Микола перед публікою, але цінителям театрального мистецтва він відомий насамперед драматичними, а часом і трагічними ролями.

Однак у нього активно виходить і комічний образ, як відомо по Сватів.

У Миколи Добриніна є двоє дітей

Це син Михайло Терехов, якого на даний момент 34 роки. Це не рідний син. Коли Добринін був у другому шлюбі з Ганною Терехової, він усиновив Михайла і став виховувати його як рідного.

Нещодавно в мережі показали їх загальне фото, і фанати помітили – навіть незважаючи на те, що вони між собою кровно не пов’язані, вони неймовірно схожі.

Також у Миколи Добриніна є дочка, народжена в третьому шлюбі в 2008 році – звуть дівчинку Ніна Добриніна.

Зараз Микола Добринін однаково добре спілкується і з Михайлом, і з Ніною, виховує їх, і передає власні знання в галузі творчості та акторської майстерності. Не виключено, що творча подружжя Добринін поповниться.

Свати-7: секрет успіху, чорна смуга і унікальність задумки

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.