Євген Комаровський показав, як вітав онука з Днем народження на карантині

Знаменитий лікар Євген Комаровський строго дотримується режиму карантину. Навіть заради дня народження улюбленого внука він не зміг покинути місце самоізоляції. Зате привітав хлопця вельми оригінально.

Користувачі соціальної мережі Instagram відзначили вельми зворушливий знімок, яким поділився зі своїми підписниками знаменитий лікар-педіатр. На фото Євген Комаровський вітає свого онука з Днем народження.

Малюкові виповнилося 7 років, і майже цілий день він провів з дідусем через відеозв’язок. На жаль, іншого варіанту побачиться вони не мали, в зв’язку з режимом карантину в Україні.

«7 років тому я став дідусем. До внука 10 хвилин пішки, але спілкуємося віртуально — обговорюємо подарунки. Ось такий він, день народження в самоізоляції … Ну та нічого, надолужимо!», — написав він у підпису до нового фото.

Користувачі приєднуються до привітань хлопчика і бажають якнайшвидшої зустрічі з улюбленим дідусем.

Нагадаємо, що у Євгена Комаровського двоє дорослих синів і троє онуків — два хлопчики і одна внучка.

У минулому році на Великдень відомий лікар ділився фотографіями святкування Великого свята у колі сім’ї. А в цьому демонструє фотографії в захисній масці. Але при цьому Євген Олегович запевняє, що зовсім скоро ми знову зможемо проводити час один з одним у парках і на прогулянках, якщо зовсім трохи будемо дотримуватися строгі правила.

Євген Комаровський з онуками
Євген Комаровський з онуками

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.