Хореограф Ілона Гвоздьова похвалилася автомобілем за 2,5 млн гривень: де ж вона стільки заробила?

Ілона Гвоздьова вперше засвітилася в проекті "Танці з зірками", де стала хореографом. Вона перемогла в одному з сезонів в парі з гумористом Ласточкиним.

Потім її стали кликати в наступні сезони танцювального шоу. У 2020 році вона здивувала публіку тим, що вийшла на паркет на восьмому місяці вагітності. Тоді її фанати розбилися на два табори – одні стверджували, що вона робить правильно, а інші злісно розкритикували це рішення. Мовляв, своїми танцями на паркеті вона тільки зашкодить малюкові. У першому ефірі на вибування Ілона Гвоздьова покинула проект, і вже незабаром народила хлопчика.

Ілона Гвоздьова розповіла, хто повинен був перемогти на "Танцях з зірками"
Ілона Гвоздьова на Танцях із зірками
Ілона Гвоздьова та Дмитро Танкович на другому ефірі
Ілона Гвоздьова та Дмитро Танкович на другому ефірі

Однак потім додивилася сезон до кінця і кожен прямий ефір коментувала і висловлювалася, за кого з пар вболіває

Зараз Ілона Гвоздьова веде свій Інстаграм-блог, де розповідає про виховання дітей, власного життя, хореографії.

Нещодавно вона похвалилася власним автомобілем – шикарним Лексусом в повній комплектації.

“Скільки себе пам’ятаю, завжди мріяла бути автолюбителем і водити машину. Перший свій досвід водійський я отримала ще в 10 років, сидячи на колінах у тата за кермом Вишневій дев’ятки. Через керма визирали одні очі, ногою діставала з трьох педалей тільки до педалі газу, а швидкість на коробці передач перемикав тато, дорога наша була довжиною в 6 км по прямій, але вже тоді я всім, з гордістю, говорила, що я Водій. з тих пір я мріяла вирости і купити свій “, – написала Ілона Гвоздьова.

Хореограф розповіла, що її першу машину вона купила в 22 роки сама.

“Це був маленький« французик »синього кольору, після купила Toyota, а після вийшла заміж і чоловік подарував Mercedes, але … Коли я сіла за кермо Lexus RX 450h Hybrid я закохалася в це авто і зрозуміла, що ця машина повністю мені підходить і за темпераментом і за зовнішнім виглядом і за внутрішньою комплектації “, – розповідає Ілона.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.