Вагітна Даша Квіткова показала величезний живіт в нижній білизні: дівчина змінилася до невпізнання

Вагітна обраниця "Холостяка " Добриніна Даша Квіткова здивувала шанувальників сміливим фото на 6-му місяці вагітності.

Екс-холостяк Микита Добринін і його обраниця Даша Квіткова в січні під час відпустки на Мальдівах оголосили про те, що чекають первістка. Зараз всі турботи подружжя закручені навколо того, щоб підготуватися до пологів і нового етапу свого життя. При цьому майбутні батьки не забувають відпочивати. Всього за кілька місяців Микита і Дарина відвідали Мальдіви, Єгипет, а зараз релаксируют в сонячному Дубаї.

Микита Добринін і Даша Квіткова в Дубаї
Микита Добринін і Даша Квіткова в Дубаї

Даша насолоджується своїм особливим станом і регулярно влаштовує фотосесії, щоб відобразити вагітний живіт, який з кожним днем стає все більше. Так, нещодавно дівчина опублікувала нове фото, де позувала разом зі своїм чоловіком на тлі океану. Даша з величезним животом в нижній білизні вмостилася навпроти чоловіка і дивилася йому прямо в очі. Фото вийшло дуже ніжним і зворушливим.

Микита Добринін і Даша Квіткова
Микита Добринін і Даша Квіткова

У підписі до фотографії майбутня мама розповіла, як почувається на 27 тижні вагітності.

“Я відчуваю себе чудово! У нас росте дуже активний малий, тому що дискотеки мамі влаштовує постійно. У мене загострилися всі аромати. До відрази. Мені весь час хочеться їсти. Не булки і солодке, а саме м’ясо, стейки, салати і рибу. В готелі проблем з цим немає, я завжди сита і задоволена “, – поділилася Квіткова.

Відомо, що пара чекає сина, який з’явиться вже влітку.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.