Як виглядає засмагла екс-віагрянки Санта Дімопулос в купальнику? Влаштувала жарку фотосесію

Санта Дімопулос - засмагла смаглява красуня, яка вміє майстерно позувати на фото. Її шикарна форма тіла це дозволяє зробити.

Зараз танцівниця і співачка полетіла в Дубай, і там відпочиває. Однак про своїх фоловерів в соціальній мережі Інстаграм також не забуває, і радує їх відвертими позами, гарячими нарядами і хвалиться новими купальниками.

З огляду на те, що у Санти сам по собі досить темний колір шкіри, вона віддає перевагу яскравим купальні костюми, і вони їй дуже йдуть. Так, на узбережжі дівчина позувала в зеленому роздільному купальнику. А на тлі показала блакитне море і білий пісок. Справжня казка для відпочиваючих!

“Не дивлячись на те, що сонце отримує все більше критики від косметологів і дерматологів – я його дуже люблю. Люблю відчувати теплі промені на своєму тілі, золотистий відтінок засмаги і … і не люблю сухість, пігментацію і фотостаріння “, – почала свою розповідь Санта. Далі вона розповіла про те, як можна відповідально підійти до засмаги під сонцем і не отримати негативного результату або опіків. З огляду на те, що пляжний сезон починається вже через два місяці, а в курортних країнах він відкритий вже давно, дана тема особливо актуальна.

“Ось кілька Лайфхак, які допомагають мені зробити загар безпечним: – Скраб / легкий пілінг перед пляжним відпочинком. Засмага найкраще лягає на чисту шкіру, без ороговілих частинок. Засмагати поступово, ніякого ” вриваючись “на сонці! Пам’ятайте, що організм накопичує меланін поступово – не намагайтеся докорити цей темп, дайте можливість своїй шкірі звикнути до сонця. Цілеспрямовано загоряти краще вранці (до 10-11 ранку) і ввечері, після 16.00. Але в будь-якому випадку я б не радила це робити більше 1-2 годин в день максимум і після того, як шкіра звикне до сонця. важливо нанести сонцезахисний крем дО виходу на сонце і ще важливо зволожувати шкіру пІСЛЯ засмаги. Про що багато хто чомусь забуває! “,

– ділиться Санта Дімопулос.

Варто відзначити, що, судячи з фото, загар на неї лягає і правда відмінно.

Схожі статті

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.

Минтай більше не смажу, а готую по-іншому і обовʼязково з гірчичкою. Настільки смачніше, що не передати

Приготувати смачну, ароматну та соковиту рибу минтай можна додавши до неї сметано-гірчичний соус. Ця страва стане вашою улюбленою вечерею через простоту приготування та виразний смак.