Зірка “Інтернів” Христина Асмус знову прославилася скандальним фото: не звикла одягатися

Російська актриса Христина Асмус прославилася роллю інтерна Вари Чорноус в комедійному багатосерійному серіалі "Інтерни". Однак потім "пристойну дівчинку" понесло.

Вирішальною стала її роль у фільмі “Текст “, де Христина знялася в не дуже пристойною сцені. Там вона роздяглася повністю, і глядачі вперше побачили її в чому мати народила. Подейкують, що саме через ці відвертостей у них в парі з Гаріком Харламовим виникли розбіжності, які потім перетекли в розлучення.

Після розлучення з Гаріком Харламовим Христина Асмус пустилася в усі тяжкі: більше не соромиться

Тепер в її Інстаграм-профілі можна побачити все більше фотографій в міні, обтягує одязі або навіть взагалі в стилі “ню “. Наприклад, остання фотографія – там Христина тільки в джинсах. Вгорі у неї нічого немає – причинні місця молода актриса прикрила руками, щоб ті не потрапили в кадр.

Видно, що Христина Асмус сидить до фотографа боком. Хто саме так близький, і кому Асмус дозволила побачити себе в негліже – невідомо.

На фото у неї є червона помада, а на задньому фоні можна побачити великі панорамні вікна. Волосся акуратно зібрані в пучок і відкинуті назад. Мабуть, таку відверту фотосесію телезірка влаштувала у власній квартирі.

Ось що їй написали в коментарях численні шанувальники:

  • Розлучилася, тепер все можна, так?
  • Хто порвав штани?
  • Зламали?
  • Ммм, красуня! А худа-то яка!
  • Ох, світле майбутнє … а мій чоловік нам з сином не знаю яке майбутнє надав … прийшов і сказав, що закохався в іншу, коли нашому синові було два тижні …

Схожі статті

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.