Чарівна Настя Каменських порадувала шанувальників новим фото: начебто не вагітна! (Фото)

Однак тривалий час відпочинку та оглядання місцевих пам'яток - це не для Насті Каменських. Вона весь час думками в роботі.

Настя Каменських завжди вражала шанувальників і звичайних глядачів своїм прагненням до мети. Вона, як говорив колись Потап, справжній боєць. Перебуваючи в постійних відрядженнях Настя змогла виробити у себе такі якості характеру як наполегливість у досягненні мети.

І коли для цього потрібно було схудла, вона це зробила. Так, це було непросто. Не відразу їй далася така фігура, яка є у неї зараз. Багато дівчат заздрять такій фігурі, і як Настя змогла прийти до такого результату.

Але потрібно ж колись і відпочити. Спершу Настя відпочивала з Потапом їм було весело, і вони побували в багатьох країнах. Але найкраще Насті сподобалося відпочивати в Мексиці. Тут настрій інше і повітря не такий, як на Мальдівах.

Однак тривалий час відпочинку та оглядання місцевих пам’яток – це не для Насті Каменських. Вона весь час думками в роботі. Іноді Настя виходить на берег океану і дивиться вдалину.

Нещодавно Настя Каменських розмістила чергову фотографію на своїй сторінці в інстаграм, де вона задумливо спрямувала свій погляд у далечінь в океан. Як вона написала в блозі, вона думає і чекає чергову серію РеалітіДевочкіРулят.

Шанувальникам сподобалося фото. Вони з жаром почали обговорювати в черговий раз вагітна Настя чи ні. Правда з такого ракурсу на фото незрозуміло в положенні вона чи ні? Животик як животик. У кожної жінки, навіть не вагітної є невеликий акуратний животик. Так закладено природою. Тому інтрига залишається.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.