Зворотний бік шоу “Світ навиворіт”: телеведучий Дмитро Комаров показав подорожі по Україні

Зірка 1 + 1 Дмитро Комаров, який ось уже десять років поспіль подорожує по світу і розповідає про маловідомі, але дуже цікаві місця, вирішив змінити маршрут.

Наприклад, в останньому сезоні, який зараз показують по телеканалу 1 + 1, він розповів про внутрішнє життя закритого Пакистану. Деякі факти звідти були відверто дивними або навіть шокуючими. А тепер він розповість про Україну і її красу.

Дмитро Комаров показав свого водія, який возить його на експедиціях і зйомках

“Хороший у мене сьогодні водій @dmytryiev_aleksandr Все стабільно. Як завжди. Працюємо. Десь щось знімаємо. А як ваші справи? “, – написав Дмитро Комаров.

Він опублікував селфі, зроблене в салоні автомобіля. У його руках знаходиться великий фотоапарат, очевидно, який використовують в процесі зйомок.

Дмитро Комаров як зазвичай заінтригував, і не розповів, що саме знімає. Однак раніше він розповідав, що в 2021 році вийде аналог шоу “Світ навиворіт”, проте там будуть показані маловідомі туристичні маршрути в Україні. З огляду на карантин, і можливість повного закриття державний кордонів, дане шоу буде актуально як ніколи.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що 1 квітня 2021 року діагноз Ковід-19 поставили дружині Дмитра Комарова Олександра Кучеренко. На щастя, вона перенесла двотижневу самоізоляцію без ускладнень і проблем зі здоров’ям.

Невідомо, чи ставили такий же діагноз її чоловікові Дмитру Комарову. Однак з огляду на те, що він більшість часу проводить в експедиціях і відрядженнях, у нього був шанс не заразитися.

Популярне

Схожі статті

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.