Як виглядає зять Алли Пугачової, третій чоловік Крістіни Орбакайте Михайло Земцов?

Як відомо, Орбакайте була заміжня тричі. Однак перші два шлюби були цивільними, і лише третій був зафіксований офіційно в РАЦСі.

Третім обранцем співачки Крістіни Орбакайте став підприємець Михайло Земцов. У шлюбі з ним Крістіна народила свою третю дочку Клавдію Земцову.

Михайло – людина непублічна, тому знайти про нього щось в соціальних мережах вкрай складно. Він рідко супроводжує дружину на урочистих заходах і світських тусовках. Однак нещодавно в мережі оприлюднили фото, де пара разом. Шанувальники пишуть, що вони дуже один одному підходять. А ви як вважаєте?

До слова, цікаво, але зоряна мати Крістіни Алла Пугачова ніколи не втручалася в стосунки своєї дочки. У всякому разі, так говорять фанати, і одного разу розповіла сама Крістіни. Напевно, саме тому у матері і дочки дуже хороші взаємини.

Ось що шанувальники пишуть в описі до загального фото Крістіни Орбакайте і Михайла Земцова:

  • Інтелігентні, благородні, красиві.
  • Крістіна взагалі вилита мати стала! Вони і були дуже схожі з Аллою, але зараз просто копія
  • Дуже гарна пара! Рада за Крістіну, що знайшла спокій і щастя!
  • Між собою дуже схожі щастя вам
  • Красива пара, щастя Вам
  • Дуже схожа на пару, що коріння бере із землі обітованої

Нагадаємо, що вперше відносини у Орбакайте зав’язалися з Володимиром Пресняковим молодшим, коли Крістіні ще не було і 18 років. Другим її обранцем став чеченський бізнесмен Руслан Байсаров. Від Преснякова Орбакайте народила сина Микиту, а від Байсарова – сина Дені.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.