Ані Лорак в пляжному вбранні бірюзового кольору прогулялася по берегу океану

Для багатьох фанатів Ані Лорак є прикладом. Її люблять, їй наслідують. Вона пропагує жіночність, природну красу, стиль.

Зараз співачка полетіла відпочивати, проте навіть там, позуючи для відео і фото в Instagram, вона виглядає ефектно і привабливо. Наприклад, її останній ролик лише за дві години зібрав півмільйона переглядів. А на ньому Кароліна (справжнє ім’я співачки, – ред.) Просто йде по піску в шифоновому сарафані бірюзового кольору.

У коментарях її назвали справжньою морською царицею, і звернули увагу на те, як стегна злегка округлились.

Нагадаємо, Ані Лорак для багатьох шанувальників є еталоном жіночності. Вона завжди стежить за своєю зовнішністю, а на сцені блищить в карколомних образах. Співачка любить носити сукні, що підкреслюють всі достоїнства її фігури. Також вона часто віддає переваги комбінезонам. У звичайному житті артистка часом носить комфортні, але стильні образи. Цієї весни вона полетіла на Мальдіви, де не перестає вбиратися.

Співачка полетіла на найпопулярніший курорт в світі і проводить час із задоволенням

Судячи з усього, Лорак привезла з собою не один чемодан речей, оскільки вже відзначилася в різних купальниках, міні-плаття і встигла покрасуватися в міні-шортах.

Ані Лорак сильно схудла після повернення до Мурату Налчаджиоглу
Ані Лорак
Ані Лорак сильно схудла після повернення до Мурату Налчаджиоглу
Ані Лорак
Ані Лорак сильно схудла після повернення до Мурату Налчаджиоглу
Ані Лорак

Ані Лорак пробачила зраду Мурату Налчаджиоглу і готується до другої весіллі

Те, що Лорак і Мурат зійшлися – одне з найбільш обговорюваних подій місяця. Вони обидва світяться від щастя, однак поки публічних заяв у ЗМІ не робили – зберігають інтригу.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?