Оля Полякова показала рідкісне сімейне фото з дочками і мамою, а про чоловіка забула: “Не бачила майже рік”

Відома українська співачка Оля Полякова знову зірвалася на відпочинок в теплі краї, куди взяла з собою доньок і маму, а ось чоловіка залишила вдома.

Цього року Полякова вже встигла побувати на райських Мальдівах і в жаркому Єгипті, і це всього за перші 3 місяці. Зараз же зірка насолоджується відпусткою в Туреччині, де вона зняла розкішну триповерхову віллу при готелі. Економити на собі виконавиця вже точно не любить. Втім, може собі дозволити.

Оля Полякова
Оля Полякова

На цей раз Суперблондинка зібрала чисто жіночу компанію — обох дочок Машу і Алісу, а також маму Світлану, яка приголомшила підписників Полякової в Інстаграмі своїм моложавии виглядом.

Так, артистка опублікувала рідкісне сімейне фото зі своєю “бандою”, розповівши в підписі, що ніколи не їздила на курорти в компанії подруг, а можливість провести час з сім’єю часто з’являлася тільки на відпочинку через насичений робочий графік:

“Цей відпочинок теж з родиною, але замість чоловіка мама, яку я не бачила майже рік через локдаун. Яке щастя, що ми разом. Це так по-новому, по-дівчачому. Розмови про дівчаче, розваги дівчачі, все дівчаче. Я в якомусь кайфі від новизни і усвідомленні: “А шо, так можна було?”, — написала Оля.

Завершила Полякова це зворушливе послання зізнанням рідним в любові. Більшість коментаторів відзначили, що мама поп-діви Світлана в свої роки виглядає чудово, в серпні їй виповниться 63, а поруч вони виглядають як сестри або подруги, з чим важко сперечатися:

  • “Всі красиві, але ваша мама, Оля, це нереальна краса”;
  • “Від осинки не народяться апельсинки. Всі красуні!”;
  • “Найкраща генетика”;
  • “Три покоління, красуні”;
  • “Це точно мама? Не старша сестра?”, — захоплюються підписники.
Оля Полякова з мамою Світланою
Оля Полякова з мамою Світланою

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.