Джамала вразила результатом схуднення і показала ідеальну фігуру: “Всім би так виглядати після пологів”

Співачка Джамала вже кілька місяців бореться із зайвими кілограмами, які набрала після других пологів.

У січні цього року українська співачка Джамала повідомила своїм шанувальникам, що має намір позбавитися від зайвої ваги, яка з’явилася у неї після народження другої дитини. Артистка поставила собі за мету схуднути на 10 кілограмів. Уже 4 місяці Джамала активно займається спортом і правильно харчується. Навіть зараз, перебуваючи на відпочинку в Єгипті, співачка публікує фотографії з тренувань і показує, що їсть тільки дієтичну їжу.

Нещодавно співачка опублікувала ряд фотографій зі спортивного залу, де позує в шортах і короткому топі. На знімках можна добре розгледіти фігуру Джамали. Варто зазначити, що артистка дуже схудла і у неї практично ідеальна фігура.

Джамала показала фігуру після схуднення
Джамала показала фігуру після схуднення
Джамала показала фігуру після схуднення
Джамала показала фігуру після схуднення

“Зараз не можу сказати, що задоволена своїм тілом. У деяких місцях хочеться більше тонусу, позбутися целюліту, але в цілому хочу трошки похвалити себе “, – написала Джамала в підписі до фото.

Знаменитість додала, що планує відвідувати процедури по догляду, які допомагають в боротьбі з целюлітом і підтягують шкіру, так як вона зараз не в ідеальній формі.

Шанувальники артистки відразу ж взялися писати схвальні коментарі.

“Відмінна форма”, “Ви красуня”, “Ви в прекрасній формі! Я прям аплодую! Всім би так виглядати через 10 місяців після пологів! Браво! “,” Відмінний результат “,” Дуже схудли “, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.