Олі Поляковій і дочкам губи покусали бджоли або “невдала пластика”: на такі фото без сліз не поглянеш

Не секрет, що співачка Оля Полякова любить експерименти над зовнішністю. Хоча, зважаючи на вік, пластики вона поки ще не робила.

Благо, сучасні технології дозволяють в цифровому форматі приміряти на себе будь-яка особа, і навіть уявити, що ви зробили пластичну операцію. Оля Полякова скористалася відповідної маскою в Інстаграм, тому зараз ми можемо побачити, як би виглядала вона, якби зробила собі збільшення губ.

Але Оля не обмежилася експериментами над собою, і “підставила” нові обличчя ще й своїм дочкам – Маші і Алісі. Дівчатка були, м’яко кажучи, не в захваті.

На жаль, не можна побачити коментарів публіки, так як в режимі запису Історій поки ще не можна залишати коментарі. Однак можна бути впевненим – такі перетворення епатажної української співачки точно не залишать без уваги.

Оля Полякова з дітьми Машею і Алісою вирішили спробувати збільшити собі губи
Оля Полякова з дітьми Машею і Алісою вирішили спробувати збільшити собі губи

Відзначимо, зараз Оля Полякова зі своєю сім’єю відправилася відпочивати. Це вже не перша її поїздка на дорогий курорт в цьому році.

Відомо, що зоряна сім’я зупинилася в розкішній триповерховій віллі на території 5-зіркового готелю в Анталії. Оля Полякова показала, що з матір’ю і дочками вона насолоджуються смачними сніданками, морем, сонячними днями і збирається на дівочі посиденьки. Від такої відпустки співачка в захваті, адже вона майже рік не бачила маму і ніколи не відпочивала без чоловіка Вадима.

Оля Полякова на шляху в аеропорт: скріншот Інстаграм-сторіз
Оля Полякова на шляху в аеропорт: скріншот Інстаграм-сторіз

“Я ніколи не відпочивала в дівочій компанії – ні з подругами, ні навіть з друзями. Тільки з сім’єю. Я так була завантажена роботою, що відпочинок з сім’єю для мене був єдиним шансом провести з ними час. Цей відпочинок теж з родиною, але замість чоловіка – мама, яку я не бачила майже рік через локдауна “,

– поділилася Оля Полякова.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.