Короткий топік і міні-спідниця: Маша Єфросиніна показала, в чому вдома зустрічає чоловіка

Маша Єфросиніна - не тільки блогер і телеведуча. В один момент вона вирішила, що хоче займатися бізнесом, і придумала класну ідею.

Однак бізнесом вона вирішила займатися не тільки для високого прибутку, але і для душі. Маша Єфросиніна запустила власну лінійку одягу для будинку. Суть була в наступному: всі дівчата звикли виходити на вулицю в чомусь новому, парадному, а ось для будинку можна залишити старі і розтягнуті футболки, які шкода викинути. Але Марія Єфросиніна переконана – це неправильно. Адже вдома кожна жінка знаходиться в компанії коханого чоловіка. І дуже важливо, щоб чоловік бачив свою жінку красивою, доглянутою, привабливою і жіночною.

Саме тому одяг бренду “Mashsh” (Меш) став таким популярним. Сьогодні бренду вже два роки, і телеведуча відзначає цю подію вдома. Другий раз вдома, адже в Україні карантин. Однак Марія не засмучується і бачить в цьому особливий знак.

“Другий рік поспіль @mashsh.wear святкує свою річницю будинку)) А, може, так йому і належить – адже #Mashsh про будинок, затишок і відчуття свободи навіть в улюблених стінах! Але, хоч хвацько відсвяткувати нам ще жодного разу не вдалося , місце маленьким сюрпризів для наших шанувальників є завжди: на протязі тижня, кожен вечір на сторінці @mashsh.wear я буду ділитися своїми правилами способу життя, досвідом і знахідками! Переходьте і читайте .. тоді ви обов’язково дізнаєтеся ще й про подарунки”,

– написала знаменита телеведуча.

На фото, яке вона опублікувала в Інстаграм, телезірка позувала в топі і коротких шортах (або спідниці, по фото не дуже зрозуміло) власного виробництва. Ймовірно, саме в такому вигляді вона зустрічає вдома свого чоловіка Тимура Хромаєва. Виглядає дуже стильно, привабливо і зручно, згодні?

Маша Єфросиніна показала, в чому ходить будинку
Маша Єфросиніна показала, в чому ходить будинку

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.